Üdvözöljük a
CAXTOOL-nál

Nálunk nagy választékban megtalálható CO2 lézervágók és lézergravírozók, fiber lézerjelölők, lézervágók és lézerhegesztők,  BOFA elszívók és szűrők, alkatrészek és kiegészítők a gépeinkhez.

Kik vagyunk mi?

A Caxtool Kft. lézergépeket és a használatukhoz szükséges BOFA elszívókat, szűrőket, valamint lézerhegesztő gépeket forgalmaz. Bőséges raktárkészletünknek köszönhetően nemcsak gépeinket, hanem az esetleges cserealkatrészeket is gyorsan tudjuk szállítani. Szervizszolgáltatásunk az egész ország területére kiterjed, de gyakran telefonos ügyfélszolgálatunk is gyors segítséget tud nyújtani.  Az oldalunk abban segít Önnek, hogy még többet megtudjon gépeinkről és a lézer technikáról. Oktatási intézmények, kis- és nagy termelő vállalatok kiszolgálása a feladatunk.

Miért minket válasszon?

Gyors szállítás

Saját márkás gépek

Országos lefedettségű szervizellátás

Saját raktárról alkatrészes támogatás

FIBER LÉZERHEGESZTŐ GÉPEK

Legfontosabb jellemzők:
Működési elve:

A CAXTW_F1000_JPT_Quilin Fiber lézer hegesztő berendezés 1000 wattos fiber lézert, míg a CAXTW_F1500_JPT_Quilin Fiber lézer hegesztő berendezés 1500 wattos fiber lézert alkalmaz a működése során. Mind az 1000 wattos és az 1500 wattos fiber lézereknek nagy az elektro-optikai átalakítási hatékonysága, és hosszú a lézer élettartalommal rendelkeznek. Alacsony energiafogyasztással tudnak működni a gépek, emellett működéséről elmondható, hogy nagyon stabil és a hosszú élettartalom alacsony költségekkel jár. A hegesztő pisztoly a lézerfényt oszcillációs mozgással juttatja a felületre, így érve el a szép széles varrat kialakítást.

Felhasználása:

Nagyjából egyezik a hagyományos hegesztés lehetőségeivel, ugyanakkor gyorsabb, kisebb a hővel érintett terület, kicsi a deformáció, nagy hegesztési mélység.

Alkalmazó iparágak:

Gépipari termékek, autóalkatrészek, ajándéktárgyak gyártása.

MIÉRT VÁLASSZA A BOFA TERMÉKEIT?

A BOFA Ltd. professzionális szűrőkészülék-gyártó. Termékei számos iparág, lézeres megmunkálás, elektronikai ipar, 3D nyomtatás, gépgyártás, szépségipar, fogászat, gyógyszer ipar és gyógyászat során keletkező füst, gáz és por elszívását, leválasztását, tisztítását teszik lehetővé. Közel 30 éves tapasztalattal gyártják termékeiket. Megbízható, kiváló minőségűek, és hosszú élettartalmú termékeket gyártanak. A füstelszívó berendezéseik többszörösen díjazottak.

BOFA ELSZÍVÓK

Legfontosabb jellemzők:

Automatic flow control (AFC) Technology

Légáramlás beállítása. A berendelésen ezen az értéken tartja a légáramlást. Ezt úgy tudja elérni, hogy a turbinák fordulatszámai dinamikusan változnak. Ez a technológia sokkal előre haladottabb, mintha a turbinák fordulatszámát lehetne csak változtatni.

Intelligent (iQ) Operating System

A gépen elhelyezett kijelzőn láthatóvá válik az gázszűrő, előszűrő és a kombinált HEPA telitettsége, motorok hőmérséklete, hiba esetén a hibajelentés illetve a beállított fordulatszámok is megjelennek.

Reverse Flow Air (RFA) Technology

A légáramlás alulról felfelé halad. Először az előszűrőn halad át, majd a HEPA és a gázszűrőn tör felfelé. Ennek a technológiának az előnye, hogy a por nem ül rá az előszűrőre. Képes a nagyobb szemcséket is megakadályozni, amelyek visszahullanak a DeepPleat Duo szűrőbe.

DeepPleat DUO pre filter

A BOFA levédett szabványához tartozik ez az előszűrő. Az előző pontban taglalva olvashat előnyeiről.

HEPA filter

Képes a 0.3 mikron átmérőjű részecskék 99.97%-át kiszűrni a H13-as szűrőfokozaton.

Advanced Carbon Filter (ACF) Technology

Az aktívszén segítségével a mérgező gázok megkötnek. A szűrőből tiszta levegő távozhat.

Multi voltage sensing (MVS) unit

A berendezések AC 901 - 275 V / 50 - 60 Hz hálózati feszültségről üzemeltethetők

Alkalmazó iparágak:

Lézeres megmunkálás, elektronikai ipar, 3D nyomtatás, gépgyártás, szépségipar, fogászat, gyógyszer ipar és gyógyászat.

Légáramlás két fajtája:

Kiemelt termékeink

BOFA 3D PrintPRO 3

BOFA AD Oracle

BOFA AD 350

Fiber lézerhegesző gépek

© 2023 Caxtool Kft.

Lépjen velünk