Rólunk

A Caxtool Kft. hét éve értékesíti lézergépeit saját márkanév alatt. A Caxtool „logo” teszi lehetővé, hogy lézergépeink elemei, azok színvonala az általunk meghatározottak legyenek. A gyártási körülmények megfeleljenek az elvált ipari szintnek. Értékesített lézergépeink száma mára meghaladja a félszázat. A sztenderdizálás lehetővé teszi, hogy rendelkezzünk csere alkatrészekkel és gyorsan tudjunk reagálni meghibásodás esetén. Az eltelt idő és az installált gépek darabszáma alapján kijelenthetjük, hogy gépeink ipari minőségűek, azok használata során felmerülő szervízigény/javítás az iparban megszokott sztenderd.

Cégünk raktári készletről értékesít gépeket és alkatrészeket is, azonban gyakori az egyedi gép, vagy egyedi technológiai elemek leszállítása is.

A lézergépek a mindennapos használatban egyszerűnek tűnnek. Ugyanakkor a világban szakemberek ezrei dolgoznak azon, hogy a lézerfény a legkisebb befektetéssel a legpontosabban, a legstabilabban, a leggyorsabban érjen oda, ahol hatásával létrejön az elvárt elváltozás. A megfizethető, egyben jó minőségű technológia folyamatosan változik. A Caxtool Kft. szakértelmével és gyártói támogatásával abban segít, hogy vevői az általuk elvárt feladatok végrehajtásához a legmegfelelőbb gépet tudják kiválasztani. A beruházás ár-értékaránya a legjobb legyen.

Caxtool Kft.